Testimonials

Curke, na boljoj,profesionalnijoj i atmosferom ugodnijoj edukaciji još nisam bila. Stvarno je bilo odlično. Vas dvije ste svoj posao odradile odlično, sad je na nama red 😀

(Maja Ivoš, Salon Ljepote Hypnotic, Zagreb)

Thank you for your selfless conveying of your knowledge with a lot of patience and effort. Since I am constantly in training sessions, whether for hairdressers or cosmeticians, for the first time I do not have objections to anything. You really give yourself maximally over and I am glad I chose especially you to educate me in the micloblading method. Thank you, Mary.

(Marijana Azinović, Mostar)

Every praise for professional training, selfless conveying of knowledge and a lot of patience! Thanks again, it was great!

(Sanja Buljubašić, Split)

Savršenstvo . Stvarno sam jako zadovoljna tretmanom koji je jako stručno napravljen. Također za dragu Dolores Srok mogu reći da je vrhunska majstorica i svima kome treba permanentni make up neka dođu kod nje. Neće se razočarati

(Lea Stilin, Rijeka)

Dolores je jedna predivna osoba. Izuzetno je ljubazna, komunikativna, otvorena... Ma,mogla bih tako nabrajati do sutra. Profesionalac je u svom poslu i vidi se da voli posao koji radi.
Prezadovoljna sam sa obrvama i preporučam svakome.

(Nelly Kadenić, Rijeka)

Dolores je jedna divna i prekrasna osoba!!! Mislim da ne postoji osoba koja je otišla od nje nezadovoljna, ja se svaki put oduševim nakon njenog rada. Šminka izgleda jako prirodno, njene su ruke stvorene za ovakav posao!!! Naravno, ne smijem izostaviti ni Adrianu koja trpi sve nase pozive i poruke i ispunjava želje. Cure najbolje ste!!!

(Ana Nujić, Poreč)